sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Pieniä asioita

Ystävät ovat siitä ihania että heidän kanssaan voi tehdä kaikenlaisia vaihtokauppoja. Toisen roska voi olla toiselle aarre, kuten tämä neulakinnastekniikalla tehty pieni pussukka joka osoittautui juuri sopivaksi suojapussiksi pokkarikameralleni. Siitä kiitos kuuluu Nanalle.

Pussi pienelle kameralle tuli tarpeeseen.
Samoin lautanauhanpätkä jonka ystäväni Päivi teki tekstiilikurssilla ja totesi itselleen tarpeettomaksi. Nauhanpätkä päätyi minulle ja on juuri passeli yhden jalan sukkanauhaksi muinaisasua varten kunhan väkerrän siihen ensin pienen kiinnityskoukun.

Metallipuolella opiskelevan kaverini Rikun varastoista sain lahjana pienen hopeoidun luodin ihmissusien metsästämistä varten (hylsyä ei ole tarvis hopeoida, kunhan itse luoti on päällystetty useiden kulttuurien pyhäksi tulkitsemalla hopealla).  Nyt on maagisten olentojen metsästyspakettikin aloitettu, tarvitsisin vielä ainakin pyhää vettä, ruusupuisen ristin sekä vaarnan.

Pienet virkatut liinat ovat peräisin äidiltäni ja ne on tarkoitettu tietokoneen kuulokkeita varten. Kuulokkeistani on nimittäin se suojaava vaahtomuovikerros rikkoutunut ja nämä toimivat erinomaisesti korvaavana materiaalina.

"Päiviä, Päiviä"
Koulun lauantaiset joulumyyjäiset yllättivät hyvällä laadullaan. Monella käsityöläisellä oli upeita tuotteita ja tavaroita tarjolla ja useat olivat halukkaita tekemään vaihtokauppojakin.


Vaihdoin huovutustöitäni, pieniä koruja sekä pehmoeläimiä kaikenlaiseen ihanaan, kuten tuohon sepän takomaan teepallotelineeseen ja ammattikeraamikon tekemään kolmen desin teekuppiin. Lisäksi kauppoja hierottiin mm. käärmeennahasta, hopeakoruista ja jouluisista possukoristeista. Vaihtokaupoissa on kaikkein parasta se että aina kokee jäävänsä voitolle vaikka vaihdeltavien tuotteiden myyntihinnoissa olisikin eroja. Mikähän siinä on että toisten käsityöt ovat aina kivempia?

Possu piilottelee hyasintin juurella

Jäljellä olisi vielä viimeinen kouluviikko ennen parin viikon vapaita. Olisi muutamia rästejä tekemättä:
- Lampaannahan parkitus x 2
- Oravannahan parkitus x 3
- Pikkuarkun sahaus ja kokoaminen
- Parin joululahjan viimeistely (juotoshommia ja kiillotusta)
- Takomishommia (pitäisi tehdä pyörälle vaijerilukko)


Voi olla että jää vielä vähän tekemistä ensi keväällekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti