lauantai 12. toukokuuta 2012

Markkinaelämää ja kevätkiireitä

Asia 1.
Tänä talvena on tullut kierrettyä markkinoita Muinaistaitoyhdistys Ukonvakka ry:n mukana. Olimme tänä keväänä näytteilleasettajina sekä Turun taide- ja antiikkimessuilla että Naisday-messuilla. Jälkimmäisillä messuilla viihdettä tarjosi viereisellä lavalla esiintynyt Scandinavian Hunks -tanssiryhmä :).

Hitosti kaikkea ihanaa!

Itse tehdyt koivukammat ja Nanan nauhoja
Tällä porukalla on kivaa esiintyä ja tehdä työnäytöksiä kojulla. On aina mahtavaa nähdä miten monta taitavaa tekijää meistä muinaisteknikoista ja muista artesaaneista löytyy ja vielä mahtavampaa on nähdä miten asiakkaat ilahtuvat kun kojulta löytyy juuri "se jokin" mitä on etsitty vaikka kuinka pitkään.

Tulevana vuonna allekirjoittaneen voi kohdata mm.

- Kirsikankukkaconissa 19.- 20.5. Turussa
- Muinaisaikaan -tapahtumassa 16.-17.6 Euran Härkänummella
- Turun keskiaikamarkkinoiden työnäytösalueella 28.6.-1.7.  
- Rosalan viikinkipäivillä 21.-22.7.
- Ropeconissa 27.-29.7. (näillä näkymin tanssityöpajan vetäjänä)

Asia 2. 
Blogi on ollut vähän vaisumpi sillä nyt on todella kiireinen kausi meneillään. Valmistelen samanaikaisesti sekä kesän myyntituotteita sekä näyttötutkintotöitä ja kirjallista osiota. Lisäksi höyrähdin taas uusimaan vaatevarastoani itse ompelemalla joten kädet ovat täynnä hommia aamusta yömyöhään. Tulossa mm. viikinkimallista olkainmekkoa, Grönlantilaista Herjolfsnes-löytöjä mukaileva villamekko sekä uusi yritys viimesyksyisestä empiremekkokatastrofista, tällä kertaa itse tehdyillä kaavoilla! Ja paljon pehmoleluja. Minä pidän pehmoleluista ihan kamalan paljon! Luvassa vanhoja tuttuja kolmijalkapupuja sekä ihan uusia leluja, kuten kissinkäisiä ja pupujalkaisia!

Kolmijalkainen kaniparka. Myytävänä Kirsikankukkaconissa.

2 kommenttia:

 1. oi, Pöpö on saanut siskon <3 Onko tuollakin pupulla 3 silmää?
  -Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti sillä on kolme silmää! Arvatkaas vaan missä...

   Poista