perjantai 14. marraskuuta 2014

Väliaikaviihde

Seurailen muutamia vintagehenkisiä blogeja aikani kuluksi. Yksi lemppareistani on 80-luvun muistoja blogaillut Pupuleipomo, joka inspiroi minut kaivelemaan oman tietokoneeni syövereistä muutamia hassunhauskoja vintage-mainoksia joita olen tallentanut ties mitä käyttöä varten.

Seuraavaa käsityöpäivitystä odotellessa voitte hihitellä näille aikansa helmille:


Siemenluettelon mainos. Tässä on sitä jotakin

Oi Janie, tällä tavalla maitoa kuuluu tarjoilla!
Ilmeisesti jonkinsorttinen kahvimainos tämä...?
 Kotiväkivallalla mainostaminen tuskin olisi kovin in enää 2010-luvulla. Kunhan huomautan.

Hyvä yritys, pojat...
 Tiedättekös, että sota-aikoina Neuvostoliitto pudotti lentokoneista erilaisia lentolehtisiä joiden tarkoitus oli kannustaa rintamasotamiehiä antautumaan Neuvostoarmeijalle.


Sähkökorsetti kuulostaa todella turvalliselta!
Sähkökorsetti lupaa parantaa heikon selän. Mahtaako olla ihan verkkovirtaan kytkettävissä tämä vaatekappale, ja mitenkähän on maadoitusten laita. Tulee ihan mieleen tämä nykyajan laihdutuskeksintö, Sauna Belt eli lämpövyö mikä poltta kaloreita vain vyötärön kohdalta

Tällä revolverilla ampuu mörön kuin mörön. Turvallisia unia, Pikku-Maikki!


Joukkomurha lienee sisällöltään sitä itteään, elikkäs DDT:tä. Äitikultani muisteli, että heillä oli lapsuuskodissaan kasvimaan vieressä vanha nailonsukka (pirkkaniksit...) jossa oli kyseistä ainetta. Sitä sitten lapset kävivät aina tupsauttamassa myrkkyä vihannesmaalle tuholaisia torjumaan.

Miten olis? Tästä ensi vapuksi poliittisesti epäkorrekti naamari, eli musta sukka pään yli. Ei julmettu!
 
Entäpäs nämä ihanat sukupuolistereotypiat? Voi meitä Pieniä Hentoja Naisparkoja, kun olemme hirmuisen suloisia, heikkoja ja hentoja ja tarvitsemme Voimakkaan Miehen apua selvitäksemme elämästä!  Nimimerkillä "Mitä hittoa minä juuri luin?"


Jokseenkin hellyyttävä viiskytluvun vitamiinimainos: Mitä kovemmin vaimo työskentelee sitä suloisemmalta hän näyttää. Oliskohan noin? Otetaas kertauksen vuoksi tähän kuva, miltä näyttää kovasti työskennellyt vaimo:

S'olis varmaan vitamiinin paikka


Tottakai naisten kuuluu pelätä jyrsijöitä!
 En kyllä suoranaisesti muista hiiriä pelänneeni. Meillä oli joskus jyrsijöitä lemmikkinä. Nykyään meillä on  metsähiiri kellarissa, oravalauma ullakolla ja pari täysin hyödytöntä kissaa. 


"Tarkoitatko, että nainen pystyy avaamaan sen?!"

Vink vink... Joulu tulee
Mieluummin toalettipaperia kuin sanomalehteä.

Ennen oli pullaakin vähemmän.
 

Äiti, miksi stressaat? Ota kylpy uuden Ivory-saippuan kanssa!
 Ei sitten isi viittis mennä auttamaan niissä kotitöissä mitkä äitiparkaa ressaavat...

Voi vitsi, vihanneksia purkissa! Jumankekka!
Ihan tosi hei, katsokaa ton pojan ilmettä. Koska oletta viimeksi nähneet lapsen noin innoissaan vihannesmehulasillisesta? Alkaa itsekin tehdä mieli porkkanamehua.

Alkuperäinen playboy ;D
Mitä?
Viimeinen kuva ei liene mainos vaan lehden kansikuva. Siinä vain oli sitä jotakin mikä sai allekirjoittaneen pysähtymään hetkeksi. Ja siipan kakomaan kauhusta.

Että näihin tunnelmiin!

2 kommenttia:

  1. Kiitos näistä, Kipene!
    Iltakaffet lensi näytölle, kun pitkän päivän jälkeen näin keskellä yötä tämmösiä lävähti ruutuun. Eikös sitä sanota, että reagointi mainokseen on tärkeintä, oli se sitten hyvää tai huonoa.

    VastaaPoista