tiistai 25. helmikuuta 2014

Parsinneula, v. 2.0.

Kysymys: Miten tehdä tarpeettoman prameasta vielä prameampi?

Vastaus: Lisäämällä siihen jalokiviä (safiiri)!

Parsinneula safiiriupotuksella.

Tartteeko joku tämmöstä? Voisin muutaman tehdä. Tilauksia otetaan vastaan sähköpostitse osoitteessa paivi.rutanen (ät) gmail.com.

14 kommenttia:

 1. No vau! Mieli tekis sanoo, että mää mää mää tartten - ja kipeesti. Mut en mä oikeasti tartte. En oikeesti. Mun tarttis oikeesti opetella tekeen tämmönen itte. Mut en viitti enkä kerkee ny.

  Et sie viitsis laittaa miulle vaikka sähköpostilla (miunmaunkoru ät gmail piste com) tämmösen hintaa? Miulle passais ihan cubic zirconia tai joku, ei tarviis olla ihan aito jalokivikään :-)

  VastaaPoista
 2. no toi on kyl parsinneulojen aatelia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaan tykkään tehdä käyttöesineistä täysin käyttökelvottomia. Tämä neula tosin on vielä toimiva, seuraava ei ehkä enää ole.

   Poista
 3. Aah, miten hieno!!! Olkoon tarpeellinen tai tarpeeton!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllähän tästäkin korun saa, lenkki vain neulansilmästä läpi niin tulee jonkinnäköiseen käyttöön edes. Tällä hetkellä tekele majailee neulatyynyssäni.

   Poista
 4. Voi kun kaunis - ja ois aika ihana idea lahjaksi henkilölle jolla jo on kaikkea,.. ja ompelee . Uskaltaako tälle ees ajatella kysyä hintaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D

   Enpä mä paljoa raaski vielä pyytää, kun ei ole sitä firmaa vielä. Sen verran, että materiaalit ja pienen vaivanpalkan saa. Kolmekymppiä per neula olin ajatellut.

   Poista
 5. Se on sitten tässä, tilaus! Ostaisin yhden parsinneulan, elämäni sulostuttajan, parhaan pakottajan, suuren suutarin välineen. Opinkohan vielä parsimaan miehen sukat? Heitän s.postia

  VastaaPoista
 6. Voih! Törmäsin tällaiseen ihanuuteen MiunMaun blogissa.. Olen perehtymässä kirjonan saloihin ja nyt tuntuu, että minun on pakko saada hopeainen kirjontaneula! Olisiko sellainen mahdollista toteuttaa? Otan sinuun illemmalla yhteyttä s. postitse! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjontaneula voipi olla hieman liian ohut jotta toteutus olisi käyttökelpoinen. Hopea on kovin pehmeä metalli ja taipuu sormivoimin. Täytyy miettiä asiaa ja kysellä noilta mestareilta tietoja.

   Poista
 7. Heipa, en löytänytkään sähköpostiosoitettasi, joten kirjoittelen tähän:

  Kiitos vastauksestasi, itsekin aloin miettiä tuota toteutuksen mahdottomuutta (kirjontaneulat ovat niin hentoisia), kun ensi-innostuksestani tokenin. Asialla ei ole tosiaankaan mikkään kiire, mutta jos joskus löytyy ratkaisu juttuun, niin voit ottaa minuun yhteyttä s.postilla osoitteella korun.aika(at)gmail.com. Kiitokset! :)
  p.s. Blogisi on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei innostuksessa mitään vikaa ole. Usein innostuneena tulevat juuri parhaimmat ideat, ja siitä on hyvä lähteä aina työstämään, kokeilemaan ja oppimaan uutta.

   Kiittää kiinnostuksesta hän, ja toteaa ettei ole hirveästi uskaltanut sähköpostiosoitetta pitää julkisena spämmin pelossa. Käytän sähköpostia muodossa etunimi.sukunimi@gmail.com, ja nimi löytyy tuolta oikealta yläreunalta ;)

   Poista