perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kesämarkkinat

Ajattelin osallistua tänä kesänä Forssassa pidettäville Wanhan ajan lelumarkkinoille. Luvassa on luksusta nukkekoteihin ja käsityön ystäville.

Hauskana erikoisuutena nämä pienet pronssivaletut painajaiset.


 Pikku painajainen (Mara minor)

Pikku painajainen on sisäsiisti mutta äkäinen otus. Se hakeutuu mieluusti turvaan makuuhuoneiden pimeisiin nurkkiin, kuten komeroiden perälle tai sänkyjen alle. Painajainen on pääsääntöisesti yöeläjä, mutta liikkuu satunnaisesti myös päiväuniaikaan.

Painajaiset ovat harmittomia, mutta vallattomaksi äityneen painajaisen voi rauhoittaa esim. teekupposella tai laittamalla valot päälle.


Pikku painajaiset hakevat turvaa sängyn alta


Toinen pieni esimerkki tuotteistani ovat tietysti nämä aidot, toimivat ja oikeilla menetelmillä sidotut pikkukirjat. Näistä olen tehnyt mm. riipuksiakin.


Ison kirjan kokoamista

Tekijän runsaat työtilat

Liki valmiita harjoitelmia
Kun kerran pääsee alkuun on vaikeaa lopettaa. Sitten sitä huomaakin jo omistavansa kokonaisen miniatyyrikirjaston! Isommat kirjat ovat noin 4 cm korkeita, pienet jotakuinkin 2-2,5 cm korkeita.

Josko näillä pääsisi jo alkuun?
4 kommenttia:

 1. Pikkupainajaiset ovat ihastuttavia!!!! Tämä sinun osaamisalueesi on upeaa seurattavaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja sanon vaan että on ihanaa, kun ihmiset tykkäävät tällaisista. Se on kaikkein parasta tässä tekemisessä.

   Poista
 2. Voi että nuo pikku painajaiset on ihan ylisuloisia mikku möngertäjiä!! ♥

  Kirjat on myös tosi söpöjä! ^__^
  Mun mielestä kirjat on tosi ihania, kun ovat pienen pieniä ja ihan minikokoisia, vaikka käytännöllisyys kärsii kyllä sitten.

  Kunhan tuo oma pikkuneiti kasvaa vähän isommaksi (nyt reilu 2v) aletaan varmaan touhustamaan jotain veikeää nukkekotia, ehkä jotain kivaa luontoaiheista mörrimöykyn majaa tai ei sitä vielä tiedä mitä keksitään. :D

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Painajaisia on kourallinen, ja niiden aisoissa pitäminen on välillä vähän työlästä sillä ne tuppaavat aina villiintymään laumoina. Toivottavasti ne pääsevät hyviin koteihin missä on tilavia komeroita.

   Pikkuneidin kanssa vois tehdä vaikka jotain keijunpesiä puutarhoihin! Vaikka jostain kookospähkinästä :DDD


   Poista