lauantai 4. toukokuuta 2013

Artesaanikevät -näyttely

Mynämäen Käsi- ja Taideteollisuusopisto järjestää Artesaanikevät -näyttelyn Turussa Galleria Reginassa (Linnankatu 1, Turku).

Esillä on tämän kevään valmistuvien artesaaniopiskelijoiden upeita lopputöitä. Edustettuina ovat sekä puu-, metalli-, korjausrakentamis-, tekstiili- ja vaatetusosaston taidonnäytteitä. 

Me muinaisteknikot emme tee varsinaisia lopputöitä vaan tutkintomme koostuu useista pienemmistä kokonaisuuksista.  Niinpä osallistumme näyttelyyn itse valitsemillamme käsityötaidon näytteillä, tänä vuonna peurateemalla.

Allekirjoittaneelta näyttelyssä on mm. pari komeaa rumpua ja tietenkin Smokey-karhu

"PEURA"

Muten ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoiden käsityötuotteista koostuva näyttely Galleria Reginassa Turussa! Avajaiset gallerian "Kammi" -tiloissa nyt sunnuntaina (5.5.) klo 13-16. Kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetuloa!

Tunnelmallinen "Peura" esittelee käyttö- ja taidekäsitöitä teemaansa liittyen. Luvassa muotia ja kiehtovia esineluomuksia kivikaudelta nykyaikaan! Mukana mm. perinneparkituista peurantaljoista valmistettuja talvivaatteita, sekä nahkahameita, -mekkoja ja -paitoja kesäkäyttöön. Esillä myös luu- ja sarvikoruja, primitiivisiä aseita, shamaanirumpuja, luuhuiluja, jalkineita ja paljon muuta! Tule ja löydä Peuran myyttinen maailma.

Esillä myös Mynämäen käsi- ja taideteollisuusopiston muiden osastojen (tekstiili, vaatetus, metalli, puu, korjausrakentaminen) lopputöitä gallerian "Sali" -tilassa.

Näyttely avoinna kaksi viikkoa.

Galleria Regina
Linnankatu 1
20100 Turku

Avoinna:
ti - pe 11-18
su 12-16


Oikein lämpimästi tervetuloa! 

3 kommenttia:

  1. Hmm, mielenkiintoista! Täytyypä käydä tutustumassa näyttelyyn....

    VastaaPoista
  2. Hieno näyttely! Tarjosi inspiroivan elämyksen sekä silmille, korville että nenälle! Suosittelen tutustumaan! :)

    VastaaPoista