tiistai 22. toukokuuta 2018

Pinuppia

Yksi rakkaimmista harrastuksistani on pinup. Pidän poseeraamisesta ja viime aikoina olen oppinut siinä jo kohtalaisen hyväksi. Lisäksi onni on ollut myötä ja olen tutustunut useisiin taitaviin valokuvaajiin, joilla on omat tyylinsä ja tekniikkansa. Tässä pari lemppariani kevään kunniaksi:

Ensimmäiset kuvat on ottanut ystäväni Tomi Junnila omassa kotistudiossaan.

Kuva: T. Junnila

Kuva: T. Junnila

Kuva: T. Junnila
Kuplakuvien valmisteluun tarvittiin neljä henkeä: yksi malli, yksi kuvaaja/valottaja, yksi saippuakuplien puhaltaja ja yksi joka piteli ilmapalloja aloillaan.


Kultaiset pellot, kuvaaja Velipekka Kokkonen 2018
 Peltokuva on melko kansallisromanttinen, paitsi tuolloin en omistanut kansallispukua niin piti poseerata ilman.. Nykyään olen Vehkalahden puvun onnellinen omistaja.

Heitin aika epelin vedon tässä männävuoden kunnallisvaaleissa. Tein vaalikampanjani Body Postitive -henkeen pinuppia karrikoiden. Boudoir-kuvasetin otti ystäväni Sami Maanpää.

Älkääs nyt tuomitko, ekaa kertaa Vihreiden ehdokkana ja tuli sentään 14 ääntä. En edes tunne niin montaa paikkakuntalaista, eli ihan jees. Slogan taisi olla "Väriä Valtuustoon"


Kuva: Kristian Tervo
Kun harrastaa pinup-poseerauksia niinkin kauan kuin minä olen harrastanut (yli 10 vuotta) niin tietyt poseeraukset ja asennot tulevat kuin itsestään. Yllä olevan kuvan nappasi Kristian Tervo Tom of Finland- elokuvan Turun ensi-illassa 2017. Ei siis ollut mikään erikseen suunniteltu kuvaus. 


Kuva: Ami Koiranen
 Amille olen poseerannut ehkä eniten. Lahjakas valokuvataiteilija alun perin johdattikin minut pinupin saloihin. Sillä tiellä ollaan eikä loppua näy. Nämä uimapukuotokset taitavat olla jostain vuodelta 2010!
Kuva: Ami Koiranen

Kuva: Ami Koiranen

Mutta koska korusepän todellisuus ei sisällä bikineitä photoshoppia ja ekstrahienoa valaistuksensäätöä on hyvä muistaa että ylläolevat kuvat "ovat vain mainoskäyttöön". 


Odotukset vs. Todellisuus. Kuva: minä itte
Kiitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti